OMGEVINGS- EN BUURTFOTOGRAFIE

PROMOOT UW NIEUW PROJECT MET AANTREKKELIJKE OMGEVINGSBEELDEN

OMGEVINGSFOTOGRAFIE

PROMOOT UW NIEUW PROJECT MET AANTREKKELIJKE OMGEVINGSBEELDEN

Uw nieuw project kan waarschijnlijk wel wat beelden gebruiken van de directe omgeving die aanspreken bij je klant. Het gebruik van omgevingsbeelden of buurtfotografie kan uw project een warme en gepersonaliseerde touch geven. Denk hierbij aan het gebruik van lokale horecazaken, menselijke modellen of enkele groene of culturele plaatsjes in de directe omgeving.

Voor een ervaren landschapsfotograaf is het vastleggen van de omgeving uiteraard geen probleem. Ook als huisfotograaf van Toerisme Leiestreek heb ik reeds heel wat ervaring opgedaan in het vastleggen van de mooiste plaatsjes in de regio. Er wordt steeds gestreefd naar een zomerse en warme sfeer in de beelden. Na grondig research work wordt de buurt verkend op de meest pittoreske plaatsjes.

De projectbrochure van een nieuw project moet meteen in het oog springen bij uw potentiële klanten en kopers. Het menselijke aspect van de omgeving is hier heel belangrijk. De klant of koper moet meegetrokken worden in het projectverhaal van de vastgoedontwikkelaar of architect. Hierdoor wordt er vaak samengewerkt met modellen; gaande van koppeltjes, alleenstaande moeders, gezinnen met kinderen, etc.