INTERIEUR FOTOGRAFIE

INTERIEURBEELDEN OP MAAT VOOR UW PROJECTEN

INTERIEURFOTOGRAFIE

INTERIEURBEELDEN OP MAAT VOOR UW PROJECTEN

Een specialiteit van Capture Photography is interieur fotografie en dan specifiek het fotograferen van afgewerkte interieurs, zoals bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen, ingerichte kantoren, horecazaken, winkels, hotels, keuken, badkamers, openbare ruimtes, etc. Dit kan voornamelijk handig zijn voor interieur designers, interieur architecten, kantoorontwikkelaars, schrijnwerkers, renovatiebedrijven, zaakvoerders, vastgoedmakelaars, etc.

Bij de interieur fotografie wordt uitsluitend gebruik gemaakt van high-end fotografiemateriaal, zoals de Nikon D850 met een set van vaste lenzen met studioverlichting. Om een interieur goed op beeld vast te leggen, zijn de belangrijkste factoren perspectief, kleuren, belichting en details.

Enerzijds moet het volledige interieur in beeld gebracht worden. Daarom maak ik hier vaak gebruik van ultra-wide angle lenzen om het gehele interieur zorgvuldig in beeld te brengen. Anderzijds wordt ook de nadruk gelegd op het gebruik van specifieke materialen, unieke texturen en architecturale details.