CAPTURE PHOTOGRAPHY

SAMEN BRENGEN WE UW PROJECT NAAR EEN HOGER NIVEAU

CAPTURE PHOTOGRAPHY

SAMEN BRENGEN WE UW PROJECT NAAR EEN HOGER NIVEAU

Ik ben Jonas Vandecasteele, een freelance fotograaf woonachtig te Deerlijk, West-Vlaanderen. In 2014 startte ik met fotografie door mijn eindeloze passie voor natuur en landschappen. Met een goedkope camera reisde ik letterlijk de ganse wereld rond, zoals bijvoorbeeld Montenegro, Nigeria, Italië, Faeröer eilanden, etc.

De eerste jaren heb ik veel ervaring opgedaan als gepassioneerd hobbyfotograaf. Na enkele jaren nam de vraag naar professionele opdrachten vanuit verschillende bedrijven alsmaar toe. In 2018 werd de éénmanszaak Capture Photography opgericht. De focus wordt in de toekomst vooral gelegd op architectuur, interieur, omgeving en dronefotografie.

Ik investeerde door de jaren heen in heel wat professioneel fotomateriaal, zowel op het statief als in de lucht. Door deze uit de hand gelopen hobby heb ik ook enkele gespecialiseerde beeldtechnieken aangeleerd, zoals focus stacking, panoramic stitching, noise reduction, HDR, etc. Al uw beelden worden individueel bewerkt op een gekalibreerde beeldmonitor en geoptimaliseerd in Adobe Lightroom, Adobe Photoshop, HDR pro, etc.

Daarnaast ben ik ook gelicentieerd dronepiloot van de hoogste klasse. Hierdoor kunnen uw projecten vanuit een ander perspectief worden vastgelegd. Ik heb een mooi aanbod aan professionele drones, voor ieder budget/doeleinde een specifiek toestel.

Alle diensten op deze website worden met veel passie aangeboden door Capture Photography. De sterkte van het bedrijf steunt voornamelijk op de volgende vier basispijlers:

 • De passie en interesse voor het vak
 • Een flexibele en gedreven houding
 • De professionele apparatuur
 • Een talentvol oog voor schoonheid

Ieder project is een uitdaging als fotograaf. Er is een constante drang om beter en beter te worden in deze sector !!!

Een goede relatie tussen klant en fotograaf is essentieel voor het slagen van een project. Een langdurige samenwerking met constante hoge kwaliteit van beelden is de nummer één prioriteit van Capture Photography.

U hebt WOW-beelden nodig voor een nieuw project of campagne?

 • FASE 1

  Projectaanvraag klant

  U hebt topbeelden nodig voor uw nieuwe campagne?

 • FASE 2

  Vrijblijvende meeting

  Eerste kennismaking

  Samen projectfiche doorlopen

  FASE 2

 • FASE 3

  Vrijblijvende offerte

 • FASE 4

  Projectuitvoering

  Fotografie (evt. met dronevluchten)

  Individuele beeldbewerking

  FASE 4

 • FASE 5

  Feedback + nazorg

 • FASE 6

  WOOWWW

  er zijn nu WOW beelden voor uw nieuwe campagne

  FASE 6

Enkele referenties:

Cores Development (Antw.), Universiteit Gent, Toerisme Leiestreek, Immogra (Gent), verscheidene architecten, etc.